Ernstig scooterongeluk Biggekerke

Toegevoegd: 17-08-2012, 04.57 uur - Update: 17-08-2012, 17.21 uur

Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Bij een ongeluk in Biggekerke is in de nacht van donderdag op vrijdag iemand ernstig gewond geraakt.

Door onbekende oorzaak kwam een 19-jarige Vlissingse scooterrijder rond 02.55 uur ongelukkig ten val op de Zwaanweg. De scooterrijder raakte naast de weg en reed tegen een boom. Het ongeval gebeurde tussen de kruisingen Strandweg en Zuidweg. Er werden meerdere ambulances opgeroepen.

Na tien minuten werd de brandweer van Koudekerke opgeroepen om assistentie te verlenen. De Rotterdamse traumahelikopter was eerder ingezet voor een melding in Europort Rotterdam en werd hierna doorgestuurd naar Biggekerke. De helikopter was zodoende snel ter plekke. Het Mobiel Medisch Team (MMT) landde op de Zwaanweg.

Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd kon deze al snel per ambulance worden overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. De arts van het MMT reed met de ambulance mee en zodoende vloog de helikopter even later ook naar Goes om daar de arts weer op te pikken. Bij de landing van de traumahelikopter in Goes stond volgens procedure de brandweer stand-by.

De politie heeft ter plekke gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. Voor zover bekend waren er naast de scooterrijder geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Van de man is bloed afgenomen om te bepalen of hij ten tijde van het ongeval onder invloed van alcohol was.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750