Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Aangifte van drie woninginbraken

Toegevoegd: 17-08-2012, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar woninginbraken in Domburg, Oostkapelle en Brouwershaven. In de meeste gevallen werd een raam opengebroken om binnen te komen.

Tussen donderdagmiddag 12.30 uur en donderdagavond 20.15 uur is er ingebroken in een woning aan het Jonkheer D. Casembrootplein in Domburg. Uit de woning is geld weggenomen.


Donderdagavond tussen 19.10 uur en 20.15 uur is er inbroken in een woning aan de Schouwsedijk in Brouwershaven. Uit de woning is geld weggenomen.

Tussen donderdagmiddag 16.50 uur en donderdagavond 18.20 uur is er ingebroken in een woning aan de Oude Domburgseweg in Oostkapelle. Uit de woning zijn waardepapieren en een fotocamera weggenomen. Er is een deur opengebroken.

Tussen 12.35 uur en 18.15 uur is er ingebroken in een andere woning aan de Oude Domburgseweg. Uit deze woning zijn een fiets en een fotocamera weggenomen. Er is een raam opengebroken.

Van de dader(s) ontbeekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren