Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitlevering na schietpartij Axel

Toegevoegd: 17-08-2012, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Donderdag is een 33-jarige man vanuit België aan de Zeeuwse politie uitgeleverd in verband met een schietincident eind juni in Axel.


Op maandag 18 juni jongstleden kreeg Politie Zeeland de melding dat er op de Bachstraat in Axel geschoten zou zijn. Direct na de melding werd de straat afgesloten en is er een sporenonderzoek ingesteld. Hierbij is een huls van een kogel op straat gevonden. Ook werd er een buurtonderzoek ingesteld. Bij het schietincident raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

Uit het door de politie ingestelde onderzoek bleek dat de 33-jarige man als verdachte kon worden aangemerkt. Verder bleek dat hij in Zelzate verbleef. Hierop is hij daar, op verzoek van het Openbaar Ministerie in Middelburg, aangehouden. De woning waarin hij verbleef is doorzocht. Hierbij zijn een vuurwapen en munitie aangetroffen.

De uitgeleverde verdachte zal vrijdagochtend worden voorgeleid.

Zie ook:
- Schot gelost in Bachstraat Axel (19-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren