Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Belastingdienst int 10.000 euro

Toegevoegd: 17-08-2012, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De Belastingdienst heeft donderdag 10.664 euro geïnd bij een controle op Noord-Beveland. De politie had een 'vangst' van 794,51 euro.


Donderdag werd tussen 14.00 uur en 23.00 uur gecontroleerd op de Eerste Deltaweg en de Oost Westweg. Er zijn in totaal 7.254 voertuigen gecontroleerd. Negen personen bleken nog een boete open te hebben staan.

Er zijn bekeuringen uitgeschreven voor diverse zaken. Het ging om één boete voor te donkere ruiten, een verlopen APK, het negeren van een volgteken en het niet bezitten van een rijbewijs. Drie personen konden geen rijbewijs tonen. Een ander had geen geldig identiteitsbewijs. Een ander was niet verzekerd. Deze auto werd uit het verkeer genomen. Twee keer werd de doorgetrokken streep overschreden.

Er zijn door de Belastingdienst 31 beslagen gelegd. Zeven auto's en één aanhangwagen zijn geconfisceerd en afgetakeld.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-8-2012 om 17:41)
@Mies 17/8 18:40 als je in een auto kunt rijden hoef je niet wakker te liggen hoe je dit nu weer moet doen en @Eddie regels zijn regels daar heb je je nu eenmaal aan te houden. Dit was een goede actie moeten ze meer doen.
Nietnodig (18-8-2012 om 17:26)
Moeten ze vaker doen zouk zeggen tis niet voor iks. als je wil rijen heb je te zorgen dat alles in orde is, zo niet dan kun je een boete verwachten e
Hermandad (18-8-2012 om 15:07)
De zakkenvullers zijn degenen die overal onderuit proberen te komen. Prima actie dus, moeten ze dagelijks op veel meer plaatsen doen . Niet mekkeren, en gewoon je rekeningen betalen en je rijdt, net als ik donderdag, gewoon door. Kun je dat niet, dan keuzes maken. Ik moet ook alles zelf betalen.
Nel (17-8-2012 om 22:45)
Prima werk gedaan. Het geld moet gewoon binnenkomen .Ze hebben ook geld om die auto op te tutten Maar geen APK, geen rijbewijs niet verzekerd. Ze zullen maar tegen je auto opbotsen .Nou dan heb je er voor gespaard en een ander vernield jou auto. . Beter dan 5 km te hard bekeuring
Jeroen (17-8-2012 om 20:55)
Wat een stomme reacties van sommige mensen, je moet gewoon betalen wat je betalen moet. Punt. Anders moet je geen auto kopen/rijden. Zouden tegen die mensen die nu commentaar hebben willen zeggen, gewoon je mond dan houden indien je omver wordt gereden door iemand zonder rijbewijs/verzekering.
Eddie (17-8-2012 om 19:28)
De staatspooiers hadden zoals in het bericht"een goede vangst". En het gek vinden dat er steeds meer geweld tegen de politie is. De mensen uitkleden in deze tijd. Er hoeft alleen nog een hek rond nederland dan is het compleet.
Cookie-instellingen beheren