Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's total loss bij aanrijding in Schoondijke

Toegevoegd: 14-11-2004, 22.03 uur
Door: Politie Zeeland

SCHOONDIJKE - Bij een aanrijding in Schoondijke zijn zaterdagmiddag rond 14.15 uur twee personenauto’s total loss geraakt.

Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Gaternisseweg en verleende op het kruispunt met de Sasputsestraat geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto bestuurd door en 68-jarige vrouw uit dezelfde gemeente.

De auto’s raakten elkaar vol in de flank en veroorzaakten na de aanrijding schade aan een elektriciteitskast, een bewegwijzeringsbord en de gevel van een woning. Beide bestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Na controle kon de 23-jarige man weer naar huis.

De 68-jarige vrouw werd opgenomen met diverse verwondingen waaronder een zwaar gekneusde schouder. Beide automobilisten zijn naar aanleiding van wegwerkzaamheden op de Sasputsestraat in een geslotenverklaring gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren