Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 121 km

Politie houdt reeks alcoholcontroles

Toegevoegd: 19-08-2012, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dit weekend zijn door de verkeersdienst van politie Zeeland op verschillende plaatsen in de provincie alcoholcontroles gehouden.


Van vrijdag op zaterdag moesten op Schouwen-Duiveland 153 bestuurders de blaastest afleggen. Vijf van hen bleken teveel gedronken te hebben. Eén van hen reed in een geleende auto en kon geen rijbewijs tonen, uit onderzoek bleek dat hij een valse naam had opgegeven omdat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard in verband met eerdere bekeuring. Eén van hen had nog negen onbetaalde bekeuringen openstaan.

Van zaterdag op zondag moesten 235 bestuurders verspreid over zes locaties op Zeeuws-Vlaanderen de blaastest afleggen. Zes van hen bleken te veel gedronken te hebben. Eén van hen moest tevens zijn rijbewijs inleveren omdat hij in de buurt van Phillipine 135 kilometer per uur reed waar 80 kilometer per uur was toegestaan. Eén van hen had nog vijf onbetaalde bekeuringen openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuchter (19-8-2012 om 20:25)
@Dirkjan Boeven vangen is het aanhouden van bestuurders die teveel hebben alcohol hebben gedronken!!! Dan zijn neit aleen boeven maar zelfs criminelen.
Rob (19-8-2012 om 20:01)
Prima zaak dat de politie er bovenop zit wat betreft hardrijders en mensen die met geestverruimende middelen op achter het stuur zitten (alcohol/drugs/etc.). Levensgevaarlijk! Houd je aan de regels is er NIETS aan de hand.
Dirkjan (19-8-2012 om 16:04)
Knap gedaan hoor bravo! Gaan we ons nu weer bezig houden met boeven vangen?
Cookie-instellingen beheren