Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Hond ingeslapen na mishandeling

Toegevoegd: 19-08-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een hondje is zondag in Vlissingen dusdanig zwaar mishandeld dat een dierenarts deze heeft moeten laten inslapen.


Buurtbewoners troffen het hondje vandaag zwaargewond aan bij de woning van een 60-jarige Vlissinger. Ze belden de politie. Het beestje is door de dierenambulance naar een dierenarts gebracht. Gezien het letsel en de verwaarlozing heeft de dierenarts besloten het hondje in te laten slapen.

De 60-jarige man is de eigenaar van het hondje. Hij is aangehouden en ingesloten. De dierenpolitie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (20-8-2012 om 23:29)
@S-buurtbewoners: als dat zo is dan is dat heel triest. Maar hoe kan het dan dat er nu wel verwaarlozing is geconstateerd? Dat andere hondje ligt misschien wel in de tuin begraven of is in de kliko gedumpt. Deze viezerik mag nooit meer een dier hebben.
GTI (20-8-2012 om 17:17)
@Anneke: Wat moet je dan als je PER ONGELUK een kat aanrijd? Het beestje volgen in de hoop dat ie naar huis loopt? Het is niet leuk, maar het kan gebeuren, ze steken soms plotseling over Daarin tegen mogen ze lui die bewust een dier verwaarlozen of mishandelen, zoals de man hierboven, HARD aanpakken
S (20-8-2012 om 16:43)
Wij buurtbewoners hebben wel op deze meneer gelet hij woont er sinds kort. Dit is niet zijn eerste hondje, de eerste is spoorloos verdwenen en hij liep er amper mee. Wij buurtbewoners hebben al aantal meldingen gedaan maar omdat er geen bewijs was van verwaarlozing werd er niets gedaan.
Peter (20-8-2012 om 12:50)
Eindelijk eens een goed optreden van de politie, ik hoop dat de eigenaar in de bak ook flinke klappen krijgt.
PcM (20-8-2012 om 11:43)
(vervolg) Dieren kunnen zich niet verdedigen, mensen wel. Wat een dier je kan geven, kan bijna geen mens tegenop, dat is mijn mening! Ik hoop dat bekend wordt wie deze man is, want de straffen die worden gegeven stellen NIKS voor, dus vind je het gek dat mensen het recht in eigen handen nemen?!
PcM (20-8-2012 om 11:39)
@gekke mensen jammer! De reden wrm mensen zo sterk reageren op dierenmishandeling is omdat dieren afhankelijk zijn van ons mensen!! Wij moeten voor ze zorgen en ze liefde geven! Dieren geven ons onvoorwaardelijke liefde en trouwheid en dan krijgen ze er dit voor terug?!!!
Cookie-instellingen beheren