Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij uitslaande brand

Toegevoegd: 19-08-2012, 21.33 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een felle brand heeft zondagavond voor grote schade gezorgd aan een woning in Terneuzen. Eén persoon ademde rook in.


De brand brak rond uur uit in een flatwoning aan de Jacob van Lennepstraat. De exacte locatie was aanvankelijk onduidelijk. Daarom werden de hulpdiensten richting de kruising Frederik van Eedenstraat - Guido Gezellestraat gestuurd.

De twee bewoners konden vrij snel buiten komen, maar één van hen ademde rook in en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De tweede bewoner raakte niet gewond. Al snel kwamen er vlammen uit het pand.

De brandweer schaalde op naar middelbrand en stuurde twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plekke. Omliggende huizen werden ontruimd. De bewoners van deze panden konden na het blussen terug naar huis.

In de woning ontstond grote schade. Zowel aan de voor- als de achterzijde was de schade duidelijk zichtbaar. De Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade af te handelen. De oorzaak van de brand, die ontstond in de keuken, is niet bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar2 (20-8-2012 om 09:48)
@Marina... ook in de vs moet je jezelf identificeren en vertellen wat de aard van het ongeval is en locatie :) Traceren duurt even :) WErkt overigens hetzelfde als hier .
Marina (20-8-2012 om 09:01)
Raar hoor dat de brandweer de verkeerde richting werd opgestuurd. als je in de VS 112 belt daar weten ze al meer over de lokatie en tijdens het gesprek, wordt de hulpdienst al geinformeerd en kan op weg. Gelukkig is er niets ernstigs gebeurd. sterkte aan de bewoners, jeschrikt er altijd erg van..
Terneuzenaar (19-8-2012 om 21:39)
Jeetje dan schrik je toch wel even! Sterkte aan de bewoners!
Cookie-instellingen beheren