Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man bedreigd Troelstralaan Goes

Toegevoegd: 20-08-2012, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Troelstralaan in Goes is zondag rond 23.00 uur een 26-jarige man uit Goes aangehouden wegens bedreiging van een 28-jarige plaatsgenoot.


De 28-jarige man liep met een vriendin over de Troelstralaan en kwam daar de 26-jarige man, een bekende van hem, tegen. Deze 26-jarige bedreigde de 28-jarige met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De 26-jarige is na zijn aanhouding naar Torentijd gebracht. Een reden voor de bedreiging is niet bekend.

Een man in de Troelstralaan was getuige van deze bedreiging. De politie wil graag met hem, en met mogelijke andere getuigen in contact komen. Men wordt verzocht te bellen naar 0900-8844. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren