Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Honden uit hete auto Sluis gehaald

Toegevoegd: 20-08-2012, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Politieagenten hebben zondag in Sluis een autoruit ingetikt om zo twee chihuahua's uit een hete auto te halen.


De hondjes zaten op de achterbank van een auto die geparkeerd stond op het Walplein. Omstanders sloegen rond 16.30 uur alarm. De dieren waren met een kort riempje aan elkaar vastgemaakt. Ze lagen te hijgen en reageerden niet op kloppen op de ramen of andere geluiden.

De twee voorste ramen stonden weliswaar op een kier maar het was toch te warm. Ook was er geen drinkwater in de auto. Agenten hebben een raam van de auto ingeslagen en de honden bevrijd. In de schaduw werden de hondjes langzaam gekoeld. De dierenambulance werd ingeschakeld om de honden te onderzoeken.

Even daarna kwam de eigenaresse bij de auto terug en het bleek dat de hondjes twee uur in de auto hadden gezeten. De vrouw kreeg een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (25-8-2012 om 22:08)
Gelijk de hondjes herplaatsen dit mens is geen dieren waard. De boetes moeten veel hoger voor zulke idioten.
Jeroen,Tholen (20-8-2012 om 16:04)
Zulke 'mensen' zijn geen honden waard. Echt te zielig voor woorden gewoon.
D. (20-8-2012 om 16:03)
Dierenbeul. Laat die beestjes thuis met deze hitte!
Ik (20-8-2012 om 14:34)
Het moet net zo streng als in america worden flinke boete en ook een gevangenis van min. 6 maanden ik hoop dat het heel goed gaat met de hondjes
A. (20-8-2012 om 14:06)
Dat meen je niet!! Wat zonde voor de beestjes!! Zijn sommige mensen nu zo dom of zouden ze alsof doen :S
Tjeerd stoker (20-8-2012 om 14:01)
Als ik dat had gezien had ik zelf het raam ingeslagen. en helemaal niet op de politie gewacht. wat een rare mensen zijn er op d wereld. die vrouw zou zelf eens in die auto moeten zitten in de warmte, dan weet ze wat ze die hondjes aangedaan heeft. dit helpt niet met een boete...
Cookie-instellingen beheren