Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schennispleger Vlissingen opgepakt

Toegevoegd: 21-08-2012, 09.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Maandagmiddag om 16.55 uur zag een politieagente, die op weg naar huis was, dat een man zijn geslachtsdeel openlijk toonde op de Burgemeester van Woelderenlaan.


Toen ze hem wilde aanhouden, sloeg de man haar in haar gezicht en vluchtte op zijn fiets. Na een zoekactie is de man in Dishoek bij strandovergang Piet Hein aangehouden. De politieagente had haar dienst beëindigd toen ze de man zag lopen. Ze sprak hem aan en zei dat hij was aangehouden.

Nadat hij haar had geslagen, ging hij er met de fiets vandoor. Om 20.30 uur werd de vermoedelijke verdachte gesignaleerd. De politie ging snel ter plaatse en hield de man aan. Het is een 41-jarige Vlissinger. Hij wordt verdacht van schennispleging en mishandeling.

De verdachte is in verzekering gesteld en voor verder verhoor naar Torentijd in Middelburg gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (22-8-2012 om 18:20)
@Frans1, waarom dat nou weer? gewoon een flinke prent. betaal jij je de psychiatrie en TBS behandeling? vergeet niet dat wij de behandeling/gevangenisstraf van dit soort gekken allemaal zelf mogen betalen.
Vlissinger (22-8-2012 om 14:38)
Goede zaak van deze agente.
Arjan (21-8-2012 om 21:47)
Die man had je gewoon een pak slaag moeten terug geven. Als je hem uit je broek wilt halen, dan doe je dat maar voor je vriend of vriendin
Ellis (21-8-2012 om 20:14)
Marco, Jan en Frans goed gezegd, helemaal mee eens!
Marco (21-8-2012 om 15:53)
Tsjaaaa, 't is ook zó warm de laatste dagen. Misschien wilde hij ff luchten ? Maar slaan ! Dat moet 'r in Torentijd maar 's hardhandig uitgehaald worden. Gelukkig is hij daar in goede handen.
Jan (21-8-2012 om 12:06)
Kijk dit is een politie agente die niet flauw doet of is, zij doet haar werk gelukkig dat kunnen niet veel van hun mannelijke collega´s niet zeggen door haar zit er weer een gek achter hek ,maar voor hoelang is de ?? ,maar deze mevrouw mag een schouder klop en een grote bos bloemen
Cookie-instellingen beheren