Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeval Goes

Toegevoegd: 21-08-2012, 19.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op het Albertineplein in Goes ontstond dinsdag rond 11.30 uur een aanrijding. Hierbij raakte een 57-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder gewond. 


De vrouw fietste vanuit de richting Goes over het fietspad en wilde rechtdoor richting 's-Gravenpolder. Op de rotonde kreeg zij geen voorrang van een 34-jarige automobiliste uit Dordrecht, die uit de Beethovenlaan kwam.

Door de aanrijding kwam de 57-jarige vrouw op de weg terecht en liep letsel op aan haar hoofd en knie. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar ze kon na behandeling weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Domootjuh (23-8-2012 om 13:02)
Nou maak nie uit of je 30 , 60, of 80 km rijd. kan gewoon een ongeluk zijn. en ook met 30 km per uur kan hard aankomen dus dat slaat nergens op
Daisy (22-8-2012 om 22:05)
Ik heb pas een auto ongeluk gehad, en ik rij nu gewoon de snelheid die ik mag/moet rijden. Dus IK hou me aan de regels. Maar inderdaad mijn ergenis van andere automobilisten is enorm. Ze zijn gehaast, aso en agressief!! Op de snelweg drukken ze me ook zowat van de weg. Politie doe er aub wat aan...
Een fietsende automobilist! (22-8-2012 om 09:44)
Auto`s rijden te hard of kijken niet uit! fietsers rijden door rood,telefoneren op de fiets,steken der handen niet uit! is van allebij wat van te zeggen! Beterschap voor de mevrouw!
Condor (21-8-2012 om 20:47)
Kan dat niet zomaar een ongeluk zijn, zonder dat er "te hard" gereden is? Kom eens op donderdag, vrijdag en zaterdagavond in de Middelburgsestraat kijken? Als ze daar beneden de 80 rijden zijn we blij en daar doet die gemeente ook niets aan (ondanks vele beloftes).
K. Vaak (21-8-2012 om 19:44)
Het is maar een gevaarlijk rotondetje daar. klein en men rijd daar ook vaak veel te snel en agressief. alsof het nog de 80 km doorgaande weg naar Gpolder van "vroeger" is. verder "scheuren" de omwonenden ook redelijk als normaal gebruik. maak er maar 30 km/u zone van, dat zal wel helpen.
Cookie-instellingen beheren