Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
117 files van totaal 475 km

Boetes voor rijden over Stationsbrug

Toegevoegd: 22-08-2012, 19.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft woensdag 24 automobilisten bekeurd die over de Stationsbrug in Middelburg reden. Alle overtreder ontvingen een boete van 120 euro. 


Vanaf de inwerkingtreding van het verbod hebben verkeersregelaars bij de brug gestaan om er voor te zorgen dat automobilisten niet illegaal over de brug reden. In die periode heeft de politie waarschuwend opgetreden en zijn nog enkele aanpassingen gedaan om de verkeerssituatie te verduidelijken.  

Vanaf vandaag is de politie gaan bekeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-9-2012 om 05:02)
@Erremuu, het bord Bromfietspad met onderbord uitgezonder lijnbussen is niet mogelijk. dit betekent dat je lijnbussen toevoegt aan een fietspad, een onderbord mag nooit iets toevoegen aan het hoofdbord, alleen beperken. + dat er nu een ander bord staat, dat "goedkoper" is. zeer scheef allemaal dit.
Erremuu (24-8-2012 om 12:11)
@P Verklaar u nader, want ik ben ook 1 van de 24, wist er niets van, vond het ook heel onduidelijk, maar weet niet zo goed te omschrijven wat er mis is met de nieuwe situatie
Theo (23-8-2012 om 22:33)
@ Marco, Hoe gaat de bus er dan over? @ Vlissinger, Hier kennen ze de verkeersregels niet zo goed, kijk (bijvoorbeeld) maar eens hoe de meeste een rotonde nemen. Van de week werd ik gewoon afgesneden via de binnenbaan hop zo naar rechts terwijl de binnenbaan voor linksaf is. (mortiereboulevard)
P (23-8-2012 om 16:57)
Bezwaar aantkenen! De situatie daar is nog geheel niet aangepast! Verkeersborden niet kloppend of spreken elkaar tegen. Gegarandeerd succes!
Vlissinger (22-8-2012 om 22:45)
Onbegrijpelijk dat mensen er nog gewoon over rijden. het staat er overduidelijk, vanaf de stations kant staat nu "lijn bus" op de strook naar de brug. dat zou al afdoende moeten zijn, daar mag je namelijk niet op rijden.
Raymondo (22-8-2012 om 22:36)
2880 euro makkelijk verdiend!
Cookie-instellingen beheren