Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Vier gewonden bij vechtpartij Mburg

Toegevoegd: 22-08-2012, 22.13 uur - Update: 23-08-2012, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een vechtpartij tussen een aantal meisjes op het Groene Woud in Middelburg zijn woensdagavond rond 20.15 uur vier gewonden gevallen. Bij de vechtpartij werd een knuppel en een mes gebruikt.  


Om 20.10 uur ontstond het gevecht. Toen de politie ter plaatse kwam, bleken drie mensen gewond te zijn, de daders waren net gevlucht. Drie meisjes uit Middelburg van 14, 15 en 16 jaar werden ietsje verderop op de Langevielesingel aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie denkt dat ze bij de vechtpartij betrokken waren.  

Omdat sprake was van drie gewonden kwamen evenzoveel ambulances ter plaatse. Een man hielp de slachtoffers tijdens het gevecht en raakte hierbij aan zijn hoofd gewond. Hij is ter plaatse medisch verzorgd en hoefde niet naar het ziekenhuis. De slachtoffers: een vrouw (21) uit Vlissingen en een andere vrouw/meisje zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De Vlissingse had een messteek in haar rug opgelopen, terwijl het andere slachtoffer een flinke hoofdwond had. 

Tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel is de weg lange tijd afgesloten geweest voor het politieonderzoek. Een politiehond heeft gezocht naar een wapen. Wat de oorzaak van de vechtpartij was, is vooralsnog onbekend.

Omstreeks 22.00 uur was het politieonderzoek in de omgeving afgerond en werd de afzetting opgeheven.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bandit (24-8-2012 om 11:33)
@robbie blow ff lekker verder... Een klein gebrek aan opvoeding en respect heerst er. En wat er gebeurt is maakt niet uit. Je gaat iemand niet neersteken. Ik zeg: opsluiten met tbs. ! Zonder probleem iemand neersteken op die leeftijd, dan ben je ziek!! Je zal ze maar tegenkomen.....
Frank (24-8-2012 om 09:28)
Een mes kun je op zak hebben, maar met een knuppel loop je toch zomaar niet wat rond? Als ze die dus eerst ergens zijn wezen halen, dan "lijkt" het dus op een "met voorbedachten rade aan 'de slag' te zijn geweest" dingetje. Anyway, het wordt helaas overal steeds gekker, zie facebook moord..
Francoise (24-8-2012 om 07:52)
@Iemand Als je als 14,15 en 16 jarige met een knuppel én een mes op pad gaat, ben je bij voorbaat al verkeerd bezig.Dan hoef je de aanleiding niet te weten. Je hebt dit meteen al op zeelandnet kunnen lezen dus je reactie is een beetje dom :-) Misschien weet je er meer van?
Ik (24-8-2012 om 04:52)
Ook al weet je niet wat er gebeurd is. Als je je gezonde verstand kan gebruiken steek je niet iemand met een mes in zijn rug!!!! Triest, dat ze zich maar lekker kapot schamen! Heeeel dom dit!!
Renata (24-8-2012 om 01:43)
@Iemand: en jij noemt ze ''dames''......tja. Een paar lessen Nederlandse taal zou wel zo handig zijn.
Peter (23-8-2012 om 22:36)
@Iemand:D enigste die weten wat er is gebeurt zo enig zijn de dames niet niet! Wat mij wel bevreesd is het dealen van drugs in de Stromenwijk. Ik zeg niet dat het er mee te maken heeft, maar de laatste tijd is het wel heel vaak onrustig in de Oosterscheldestraat en omstreken
Cookie-instellingen beheren