Weerbericht:
Wisselend bewolkt en plaatselijk (mot)regen. Donderdag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek Axel na moord Westdorpe

Toegevoegd: 23-08-2012, 09.57 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie is vanochtend in Axel een groot politie-onderzoek gestart vanwege de gewelddadige dood van Michael ten Napel. Hij werd op 4 juli dood aangetroffen in een sloot in Westdorpe.


Het onderzoek vindt plaats in een woning aan de Vincent van Goghstraat en wordt uitgevoerd door medewerkers van de afdeling forensische opsporing van de Zeeuwse politie. Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat de woning in Axel de laatste plaats is waar het slachtoffer in leven is gezien.

Het onderzoek wordt vooral uitgevoerd om uit te sluiten dat het misdrijf eventueel in de bewuste woning is gepleegd. De woning aan de Vincent van Goghstraat is van een bekende van het slachtoffer. Het is bekend dat Ten Napel daar tijdelijk heeft verbleven.

Zie ook:
- Dode Westdorpe is 30-jarige man (06-07-2012)
- Dode Westdorpe slachtoffer van misdrijf (05-07-2012)
- Dode gevonden in sloot Westdorpe (04-07-2012) 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750