Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

OM wil drugsgeld naar staatskas

Toegevoegd: 23-08-2012, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Twee mannen uit Vlissingen moeten van het Openbaar Ministerie het geld dat zij met hun drugshandel zouden hebben verdiend in de portemonnee van vadertje staat storten.


Zo wordt er van een 27-jarige man een bedrag van 19.000 euro en van zijn 51-jarige kompaan een bedrag van 10.000 euro verwacht. Het duo werd vorig jaar mei veroordeeld tot taak- en celstraffen omdat zij betrokken waren geweest bij enkele softdrugstransporten naar Noorwegen en Denemarken. 

Op 27 september maakt de rechtbank bekend wat ze daadwerkelijk moeten gaan betalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barry bromta (24-8-2012 om 13:09)
Hoezo winst? ze lopen geld mis omdat die lui juist over die bedragen geen belasting betaalden, dus wat nou omgekeerde wereld? Groot gelijk, elke euro die ze van criminelen af kunnen pakken en in de staatskas kunnen storten, zorgt ervoor dat ik minder hoef te betalen aan zorg, onderwijs en brandstof.
Bandit (24-8-2012 om 11:27)
Criminelen moeten ze gewoon goed aanpakken. Maak maar een schatting van de inkomsten en stort dat maar in de staatskas! Scheeld mij weer belasting! Belachelijk dat ze er mee wegkomen, terwijl ze duizenden verdienen door de maatschappij te bestoken met softdrugs en troep. Ik zeg: INLEVEREN DIE POEN!!
Jop (24-8-2012 om 11:25)
Gewoon alles legaliseren komt de staat ook aan de euro's . Staats bedrijven in soft drugs oprichten en de zwarte handel in softdrugs de kop indrukken . Want wel mogen verkopen en niet mogen telen is wel heel erg krom . peuken tax naar boven met 20% want een ieder kan stoppen als je maar wil .
Marja (24-8-2012 om 10:40)
Beter geven ze het geld aan de minder bedeelde mensen in onze provincie!drugsgeld naar de staatskas?das komt bij mij op het zelfde neer als steekpenningen voor de rijke lui
Vlissinger (23-8-2012 om 21:28)
En de overheid laat weer zien dat zij wel winst mag maken op zwart geld! omgekeerde wereld idd
Cookie-instellingen beheren