Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist uur bekneld op A58

Toegevoegd: 24-08-2012, 14.51 uur - Update: 24-08-2012, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal heeft vrijdagmiddag in Goes ongeveer een uur bekneld gezeten na een ongeluk op de A58. 


Vermoedelijk schoot de auto van de man tijdens een inhaalmanoeuvre rond 12.10 uur eerst richting de linkerberm om vervolgens in de rechterberm te belanden. De auto raakte in de sloot, stuiterde en kwam uiteindelijk op zijn kop in de berm tot stilstand. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom nabij hectometerpaaltje 146,9. 

De automobilist moest door de brandweer uit zijn voertuig worden geknipt. Het bleek een lastige klus om de man op verantwoorde wijze uit de auto te kunnen halen. Deuren en stijlen moesten uit de zwaar beschadigde auto worden geknipt om de man te bevrijden. In de tussentijd werd medicatie toegediend en verdere eerste hulp verleend. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Over de verwondingen van de man is nog niets bekend. 

Vanwege het ongeluk werd al vrij snel de meest rechter rijstrook van de A58 afgesloten. Het verkeer moest daarom over één rijstrook en dat zorgde voor veel oponthoud. Er ontstond al snel een file van twee kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Toen de weg enige tijd volledig moest worden afgesloten vanwege het politie-onderzoek werd de file nog langer.

Toen de auto rond 14.30 uur geborgen kon worden stond er circa vijf kilometer file. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GKH (26-8-2012 om 04:21)
Hartelijk bedankt voor het medeleiden alles gaat goed tot nu toe respect voor de hulpverleners we weten nog niet percies wat er gebeurt is nogmaals bedankt voor het medeleven ps : naar de persoon die het alarmcentrale gebelt heeft BEDANKT!!
Renata (24-8-2012 om 23:56)
En waar zouden we toch zijn zonder al die geweldige hulpverleners. Respekt!
Vrachtrijder (24-8-2012 om 23:17)
Dat het een flinke klap is geweest mag duidelijk zijn, maar trek niet te snel uw conclusie. Was het een klapband, onwelwording of iets anders???? Er zijn gelukkig geen doden gevallen, het had ook andars kunnen aflopen.
Joost (24-8-2012 om 19:45)
Ik zag de file toen ik van af goes kwam en dan kun je geen kan je geen kant meer op ! toen ik de outo zag liggen dagt ik dat is niet goed !heel veel sterkte gewenst
T4 (24-8-2012 om 16:44)
Aan de schade te zien moet het een flinke klap geweest zijn gelukkig niet in de bocht bij arnemijden. want dan hadt in een klap weer op de weg gestaan met de nieuwe vangrail met alle gevolgen van dien he rijkswaterstaat nieuw laag asfalt zou beter zijn geweest.
Daisy (24-8-2012 om 15:18)
Ja wat zal ik zeggen... er wordt stuk voor stuk veelste hard gereden door iedereen. Ik wordt zelf regelmatig aan de kant gedrukt omdat het niet snel genoeg gaat. Als je hard rijdt en let ff niet op en komt in gras terecht of iets is het gewoon gebeurd. In ieder geval echt heel veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren