Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

NFI buigt zich over moord Ten Napel

Toegevoegd: 24-08-2012, 16.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft gisteren onderzocht of Michael ten Napel in een woning aan de Vincent van Goghstraat in Axel om het leven is gebracht. De resultaten van de zoeking zijn voor nader onderzoek naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gestuurd. 


Het onderzoek in de woning heeft te maken met het grote politieonderzoek vanwege het aantreffen van het stoffelijk overschot van Michael ten Napel op 4 juli jl. Het onderzoek werd uitgevoerd door medewerkers van de afdeling forensische opsporing.

Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat de woning in Axel de laatste plaats is waar het slachtoffer in leven is gezien. Het onderzoek werd vooral uitgevoerd om uit te sluiten dat het misdrijf eventueel daar is gepleegd. Of dat zo is, zal uit het onderzoek van het NFI blijken.

De woning aan de Vincent van Goghstraat is van een bekende van het slachtoffer. Het is bekend dat Ten Napel daar tijdelijk heeft verbleven.

Zie ook:
- Onderzoek Axel na moord Westdorpe (23-08-2012)
- Dode Westdorpe is 30-jarige man (06-07-2012)
- Dode Westdorpe slachtoffer van misdrijf (05-07-2012)
- Dode gevonden in sloot Westdorpe (04-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren