Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging autodiefstal voorkomen

Toegevoegd: 24-08-2012, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Vrijdagmiddag rond 12.30 uur is een man uit de gemeente Moerdijk aangehouden door agenten van politie. 

Deze 45-jarige man was bij een autobedrijf in Yerseke. Hij vertelde de autohandelaar dat hij een proefrit wilde maken in een auto van het bedrijf. De man had geen identiteitspapieren bij zich, maar kreeg de auto toch mee van de handelaar. Toen de man bij het bedrijfsterrein weg reed kreeg de autohandelaar argwaan.


Een familielid van de autohandelaar is achter de 45-jarige man aangereden en heeft hem op een gegeven moment bewogen om terug te rijden naar het bedrijf. Inmiddels was ook de politie gebeld en toen de man weer goed en wel bij het autobedrijf was aangekomen, kwamen politieagenten ook ter plaatse. Zij hebben de man meegenomen naar het bureau waar hij is gehoord.

Op dit moment zit de man nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (25-8-2012 om 11:47)
Da's wel het stomste wat je kan doen, iemand een auto meegeven terwijl die 'geen' ID, rijbewijs e.d bij heeft of zegt te hebben. Altijd riskant tegenwooordig om iemand te 'vertrouwen' die onbekend is.
Marco (25-8-2012 om 10:40)
Met zoiets altijd mee rijden, al hebben ze alle papieren bij. Achteraan of mee rijden.
Jan (24-8-2012 om 20:11)
Dus NOOIT vertrouwen op een beschaafd uiterlijk, dat weten diverse rijwielhandelaren in onze provincie ook, die electrische fietsen meegaven voor een proefrit aan een beschaafd persoon.
Arjan (24-8-2012 om 17:42)
Later toch argwaan krijgen. Je had dat kunnen voorkomen door nooit een auto meegeven aan iemand die geen identiteitspapieren bij zich heeft.
Cookie-instellingen beheren