Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Hennepkwekerij in woning Vlissingen

Toegevoegd: 26-08-2012, 17.03 uur
De hennepkwekerij aan de Boterbloemlaan in Vlissingen.
De hennepkwekerij aan de Boterbloemlaan in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft zondag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Boterbloemlaan in Vlissingen. 


Hoe de politie de kwekerij op het spoor is gekomen is niet bekend. In de woning zijn in verband met deze zaak een 46-jarige man en een 21-jarige man, beiden uit Vlissingen, aangehouden. 

Op de zolderverdieping van de woning trof de politie enkele hennepplanten en kweekapparatuur aan. Ook zijn er bij de woning nog een aantal planten in een kruiwagen gevonden. In het totaal gaat het om 22 planten. 

De kweekapparatuur en de planten zijn in beslag genomen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de hennepplanten ter plaatse vernietigd. Uit onderzoek van energiebedrijf Delta is gebleken dat de stroom niet illegaal is afgetapt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joo (26-8-2012 om 18:16)
22 helen planten tjonge jonge zegggg...............
Maja (26-8-2012 om 17:49)
Het is dus een goed idee om de teelt te legaliseren. De kwekers draaien dan zelf op voor de stroomkosten. Het gebruik zal niet afnemen. de criminaliteit wel.
Cookie-instellingen beheren