Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee mishandelingen gemeente Hulst

Toegevoegd: 26-08-2012, 18.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de gemeente Hulst twee aanhoudingen verricht in verband met mishandelingen. 


Omstreeks 03.30 uur die nacht vond er in de Cloosterstraat in Kloosterzande een mishandeling plaats door een 17-jarige inwoner uit de gemeente Hulst. Hierbij liep een 19-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen letsel aan zijn oog op. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De 17-jarige dader is na verhoor weer in vrijheid gesteld. 

In dezelfde nacht omstreeks 03.00 uur werd op het Cornelis de Vosplein in Hulst een mishandeling gepleegd door een 17-jarige inwoner van Leeuwaren. Hij sloeg een medewerker van een horecagelegenheid (25-jarige man uit de gemeente Hulst) in het gezicht nadat hij eerder uit het café was gezet. De man uit Leeuwarden is overgebracht naar Torentijd waar hij is gehoord. Na verhoor is hij in de loop van zondag in vrijheid gesteld. 

Beide verdachten zijn aangemeld bij de Horeca Hulst voor een horecaontzegging in het kader van het convenant Veilig Uitgaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren