Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Invallen Terneuzen om wietkwekerijen

Toegevoegd: 27-08-2012, 13.25 uur - Update: 27-08-2012, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vandaag op zeker drie plaatsen in Terneuzen panden binnengevallen waar wietkwekerijen zouden zijn gevestigd. Op één plaats werd inderdaad een wietplantage aangetroffen.


De kwekerij werd ontdekt in een woning aan de Lievensstraat (foto 1 t/m 13). De politie viel het pand rond 09.00 uur binnen en trof in de woning in totaal 313 hennepplanten aan. Er werd niemand aangehouden. Volgens de politie werd de stroom illegaal afgetapt.

Rond het middaguur viel de politie binnen bij een appartement aan de Larixstraat (foto 14, 15, 16). Hier bleek in het verleden wel een wietplantage gevestigd te zijn geweest, maar op het moment van de inval waren er geen planten aanwezig.

Ook bij een derde inval rond 13.00 uur in een pand aan de Rossinistraat werd niets aangetroffen. Ook hier werden echter wel aanwijzigingen gevonden die er op duidden dat er in het verleden wel degelijk een wietkwekerij gevestigd was geweest.

Bij de laatste twee panden bleek de zegel van de meterkast te zijn verbroken.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mercedes (29-8-2012 om 20:41)
En k die mensen van het woonwagen kamp he die kennen tenminste nog normen en waarden en gaan door het vuur voor hun familie dat is bij ons ver te zoeken en bij jou waarschijnlijk ook anders bevooroordeel je hun niet ,kom er al van kleins af aan op blikweide en ze staan altijd voor mij klaar
Mercedes (29-8-2012 om 20:33)
Beste k ben je er zelf s'nachts al wiet wezen kopen op het kamp omdat je het zo goed weet te vertellen ,je moet mensen niet vooroordelen als je niet weet of het waar is en omdat ze op een woonwagenkamp wonen ,komen nu eenmaal veel bijelkaar over de vloer goede mensen en hardwerkend en niks anders
Jan (29-8-2012 om 11:07)
Scootertjes op het kamp dat is toch normaal die jongens sleutelen graag aan autos enzo
Duupje (28-8-2012 om 19:50)
Beter laat dan nooit.
APZC (28-8-2012 om 14:13)
Raar he dat er nog steeds wiet word gekweekt met zo'n achterlijk beleid in nl. Legaliseer het nou gewoon, of schaf het af, en van de twee, want zodoende hou je de criminele wiethandel in stand. En de daar bijbehorende overlast, die altijd nog VEEL minder als een doorsnee kroeg.. Kijk het nieuws maar
Kampbewoner (28-8-2012 om 13:29)
@K kom zelf eens op het woonwagenkamp kijken
Cookie-instellingen beheren