Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief mishandelt getuige

Toegevoegd: 27-08-2012, 15.10 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - In Renesse is zondag rond 04.00 uur een man aangehouden wegens een poging tot het stelen van een fiets. Hij werd betrapt en mishandelde een getuige.


De man deed een poging een fiets te stelen uit een tuin van een woning aan de Stoofweg in Renesse. Een17-jarige jongen uit Burgh Haamstede die zich in de woning bevond zag dit gebeuren en ging de man achterna.

Hij greep de dief vast, maar werd vervolgens door de fietsendief tegen de grond gewerkt en mishandeld. De politie aangehouden verdachte is een 21-jarige man uit Duitsland.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blacky (29-8-2012 om 11:26)
@ witte, dat soort uitspraken over delen afhakken hoort ergens in afganistan bij die taliban terroristen, u zou daar goed passen, kan ik u een vliegticked enkele reis aanbieden ? want uw "soort" hoort hier niet, wij hebben hier een beschaafde wet en geen barbaarse middeleeuwse cultuur zoals u.
Ellis (28-8-2012 om 13:10)
Jaap: Halfzachte maatregelen helpt niet dat doet Nederland te veel, niks ietsjes minder! Optreden, want zulke lui gaan gewoon door en aan die gasten heb je niks alleen maar ellende!!
Witte (28-8-2012 om 12:47)
Handen af kappen , kunnen ze nooit meer fietsen . Dirkje .
Whitefangh (28-8-2012 om 00:57)
God, God, waar moet dat heen met onze SAMENLEVING; hulpverleners belemmeren, medemensen zomaar ff koudmaken, je eigendom NIET MOGEN BESCHERMEN, enzovoort, enzovoort!
Anne (27-8-2012 om 22:26)
Gewoon eens met je handen van ander mans spullen afblijven,doe je zo iets gelijk terug van waar je van daar komt ga daar maar fietsen stelen. Sneu als je voor je spullen opkomt en dan nog mishandeld wordt ook.
Jaap (27-8-2012 om 17:53)
Een Duitser steelt een fiets (zit schijnbaar in de genen) en er wordt om regelrechte uitzetting geroepen. Nog even en we roepen dat zo iemand maar direct terechtgesteld moet worden. Kom op zeg......ietsje minder mag ook wel.
Cookie-instellingen beheren