Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Kleine buitenbrandjes Arnemuiden

Toegevoegd: 28-08-2012, 21.59 uur
De brandweer heeft de brand gedoofd.
De brandweer heeft de brand gedoofd.
© Foto: Rens Marijs
Door: Rens Marijs & Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Dinsdagavond hebben op een weiland aan de Doeleweg in Arnemuiden kleine buitenbrandjes gewoed. Later woedde brand bij de Van Cittersweg.


De Arnemuidse brandweer werd rond 19.30 uur gealarmeerd. Op akkers aan beide kanten van de Zoutketenweg stond de slootkant gedeeltelijk in brand. Met vuurzwepen hebben de brandweerlieden het vuur gedoofd.

Rond 21.10 uur woedde een brandje bij de Van Cittersweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees W. (30-8-2012 om 16:45)
Vanwaar die misplaatse drodredeneringen over arnmuiden altijd, zeker jaloers omdat zij een brandweer van jewelste hebben
Omwoonende (30-8-2012 om 09:33)
Naar mijn mening zijn dit brandjes die door de boeren worden aangestoken, akkerranden zie je zo vaak branden. hier zal vast een reden voor zijn. de vrijwillige brandweer in Arnemuiden vind het schijnbaar nodig om hiervoor uit te rukken
Rinco (29-8-2012 om 12:49)
In geen enkele plaats rukken ze uit voor zulke flutbrandjes als in arnemuiden, bij elk rookspoortje wordden er achtien man opgepiept, kassa. Er kan dus nog heel wat bezuinigd worden bij de brandweer.
Jee (29-8-2012 om 07:21)
Er zijn in arnemuiden wel erg veel heg- container en buitenbrandjes de laatste jaren.. Er is geen ander dorp waar de brandweer zo vaak iets te doen heeft.. vreemd hoor..
Cookie-instellingen beheren