Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Politie zoekt eigenaar van fiets

Toegevoegd: 29-08-2012, 20.36 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De politie zoekt de eigenaar van een lichtgekleurde damesfiets die woensdag is gestolen in Yerseke.


Rond 13.30 uur kwam de melding binnen dat er bij de bushalte aan de Damstraat een fiets werd weggenomen. De politie kreeg signalementen en een kenteken door en ging vervolgens op zoek naar de verdachten. Ook werd een kenteken doorgegeven. De politie trof echter niemand aan.

Bij de politie heeft zich nog niemand gemeld die zijn of haar fiets mist. De Zeeuwse politie roept de eigenaar van de fiets dan ook op zich te melden op het politiebureau om aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron@ld (31-8-2012 om 16:43)
Wat een azijnzuiper ben jij "Ja-Ja". Oordelen zonder de feiten te kennen en enkelt afgaand op een bericht op HV zeeland!
Ja-Ja (30-8-2012 om 07:45)
En is het kenteken nagetrokken? Of was dat téveel "werk".Was het een vals kenteken? Heren Politie weet u dat voor zeer veel mensen een fiets het enige vervoermiddel is. Of interresseert dat jullie niet?
Cookie-instellingen beheren