Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vrachtwagen gekanteld bij Biervliet

Toegevoegd: 31-08-2012, 08.56 uur - Update: 31-08-2012, 10.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Bij een ongeval op de Havenstraat in Biervliet is vrijdagmorgen één persoon gewond geraakt. 


Rond 07.25 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een eenzijdig ongeval waarbij een vrachtwagen betrokken was. De chauffeur, een 29-jarige man uit Leeuwarden, had zijn navigatiesysteem gevolgd en had de onverharde Stelledijkweg genomen. Hij realiseerde zich dat hij daar niet kon rijden, en reed vervolgens achteruit. De oplegger gleed hierbij van de hoger gelegen Stelledijkweg waarna de hele vrachtwagen kantelde.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek de chauffeur niet bekneld te zitten. Hij liep een lichte hoofdwond op maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Door het ongeval is de Havenstraat gestremd. Het Waterschap Scheldestromen heeft een afzetting geregeld.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtwagen weer overeind te zetten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tjappie (2-9-2012 om 16:06)
Jongens,jongens,jongens,hoe krijg je het voor elkaar?Recht achteruit en nog op zijn kant.Je moe nie zovee sturen en rustig achteruut rieje.En kiek tog is op je kaart of stratenboek waar je moe wezen,als je weet wat dat is oor.Plan u route!!!Typisch een geval van jammer joh.
Vlissinger (2-9-2012 om 00:29)
Navigatie is ideaal..voor de snelwegen. ook als je de kaart gebruikt kun je plots onverharde wegen tegen komen. gewoon pech voor deze chauffeur, gelukkig niet ernstig gewond!
Fietser (1-9-2012 om 11:01)
Heb het gecontroleerd met een fietsroute, je moet veel dingen instellen alvorens je op pad gaat met een T-T. Hoogte (ivm laagviaduct ook campers), onverhard, tonnage afsluiting voor vrachtverkeer in kleine dorpen enz. Heel lastig allemaal en ook nog een kaart meenemen, navigatie kan uitvallen!!!
Cokkkie (31-8-2012 om 19:34)
Je moet niet altijd op je dom-dom vertrouwen, kijk maar eens wat dat in Middelburg opleverd op de stationsbrug ! Sterkte voor de chauffeur.
Edwin (31-8-2012 om 19:03)
Blindelings op je navigatie vertrouwen, met een vrachtwagen!! Je moet ze de kost geven die zichzelf vastrijden. Ik houd het liever op de ouderwetse landkaart, zeker als ik met de vrachtwagen rijd. Maar dat word tegenwoordig blijkbaar niet meer geleerd.
AH v M (31-8-2012 om 09:22)
JaJa ! Ongeluk zit in klein hoekje, even langs de weg en je valt zo van helling af of naast de weg..Als de bermen nat zijn zak je zo weg..Jammer voor de chauffeur.