Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

N59 tijdje dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 31-08-2012, 23.10 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De Nieuwe Koolweg (N59) bij Zierikzee is vanavond enige tijd deels afgesloten geweest vanwege een verkeersongeval.


Door onbekende oorzaak belandde rond 20.55 uur een auto in de naast de weg gelegen sloot. Bij de politie werd gemeld dat er nog een vrouw in de auto zat dus zodoende werd de brandweer opgeroepen. Die rukte vanuit Zierikzee uit met een tankautospuit en vanuit Burgh-Haamstede kwam een hulpverleningsvoertuig ter plekke.

Het slachtoffer raakte niet bekneld. De brandweer hoefde niet te knippen. De twee toegesnelde ambulanceteams hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De automobilist(e) is met een ziekenwagen weggebracht.

De weg werd tussen de Gasthuisdreef en de Brasweg afgesloten voor verkeer richting Burgh-Haamstede. Het verkeer richting Zierikzee werd langs het ongeluk geleid. Tijdens de berging werd de weg volledig afgesloten. Rond 21.55 uur kon het voertuig uit de sloot worden getakeld. Een kwartier later kon de weg weer worden vrijgegeven.
 
Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen. Klik hier om dit te openen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren