Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Fatale aanrijding auto - trein

Toegevoegd: 01-09-2012, 07.48 uur - Update: 01-09-2012, 12.53 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is vanochtend een auto aangereden door een trein. De inzittende is overleden. Het treinverkeer ligt stil.


De aanrijding vond rond 05.25 uur plaats bij de bewaakte spoorwegovergang op de kruising Noordelijke Parallelweg - Lapdijk, vlakbij de Noorddijk. De personenauto werd aangereden door een goederentrein welke afval vervoerde.

Direct werden de verschillende hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer schaalde op naar middel-hulpverlening. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Ter plekke bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was en zodoende werd de komst van de traumahelikopter geannuleerd. Volgens de politie is het slachtoffer een man. Zijn leeftijd en woonplaats zijn nog niet bekend gemaakt.

Er ontstond een grote ravage. Over enkele honderden meters lagen brokstukken van de auto. De Zeeuwse politie doet samen met de spoorwegpolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) onderzoek naar de toedracht van het fatale ongeluk.

Vanwege de aanrijding is het treinverkeer momenteel gestremd tussen Bergen op Zoom en Kruiningen – Yerseke. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van 30 tot 45 minuten. Er zijn bussen ingezet.

Rond 09.00 uur kon het voertuig worden geborgen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen. Klik
hier om dit te openen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam. A.P. van Oudenaarde (3-9-2012 om 22:47)
Sterkte met dit grote verlies, het slachtoffer is een schoolvriend van onze zoon ook 24 jaar van het Calvijncollege Goes, vreselijk als je zo een bericht krijgt als nabestaanden, erg triest.
Richard van Paasschen (1-9-2012 om 16:49)
Sterkte met dit verlies aan de nabestaanden. Tevens wens ik de nabestaanden, de machinist, de hulpverleners en eventuele getuigen veel sterkte met het verwerken van dit tragische ongeval.
Pietje (1-9-2012 om 16:29)
Triest
De Canadees (1-9-2012 om 13:27)
Sterkte inderdaad voor de treinmachinist en de familie.
Sterkte (1-9-2012 om 10:11)
Sterkte aan de nabestaande van het slachtoffer, ook sterkte aan de treinmachinist en hulpverleners.
A. (1-9-2012 om 09:00)
Wat verschrikkelijk.! Sterkte voor de fam.
Cookie-instellingen beheren