Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Vrouw ongeluk Zierikzee overleden

Toegevoegd: 01-09-2012, 10.21 uur
Het slachtoffer is een 62-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland
Het slachtoffer is een 62-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De inzittende van de auto die gisterenavond bij Zierikzee in een sloot belandde is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer, een 62-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland raakte rond 20.55 uur bij de Nieuwe Koolweg (N59) met haar auto in een sloot. Bij de politie werd gemeld dat er nog een vrouw in de auto zat dus zodoende werd de brandweer opgeroepen. Het slachtoffer raakte niet bekneld. De brandweer hoefde niet te knippen. De vrouw is volgens de politie vermoedelijk onwel geraakt en daardoor overleden.

De weg werd tussen de Gasthuisdreef en de Brasweg afgesloten voor verkeer richting Burgh-Haamstede. Het verkeer richting Zierikzee werd langs het ongeluk geleid. Tijdens de berging werd de weg volledig afgesloten. Rond 21.55 uur kon het voertuig uit de sloot worden getakeld. Een kwartier later kon de weg weer worden vrijgegeven.

Zie ook:
- N59 tijdje dicht vanwege ongeluk (31-08-2012)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren