Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet onderzoek naar thuiskwekerijen

Toegevoegd: 16-11-2004, 19.07 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland heeft vandaag op diverse plaatsen in Walcheren en Zuid-Beveland onderzoek gedaan naar hennepkwekerijen.

Hierbij zijn in totaal vier personen aangehouden. De politie in Zeeland startte ongeveer drie maanden geleden een onderzoek naar de exploitatie van thuiskwekerijen. De aangehouden personen worden verdacht van het organiseren van deze thuiskwekerijen.

Het gaat om vier mannen, leeftijd variërend van 26 tot 41 jaar, afkomstig uit Heinkenszand en Oost-Souburg. Vandaag is op diverse locaties gezocht naar thuiskwekerijen. Verder is bij de aangehouden verdachten huiszoeking uitgevoerd.

Op de bezochte plaatsen werd meestal een thuiskwekerij aangetroffen. Aan de Ampèreweg in Middelburg is een grote kwekerij aangetroffen in een bedrijfspand, waarbij ongeveer 1600 hennepplanten zijn aangetroffen. Deze planten met alle andere toebehoren zijn onmiddellijk afgevoerd en vernietigd.

Meerdere aanhoudingen worden de komende tijd niet uitgesloten


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren