Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Drie inbraken in woningen

Toegevoegd: 02-09-2012, 14.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar inbraken in woningen in Kapelle, Middelburg en Tholen.


Zaterdag tussen 16.30 en 23.00 uur werd ingebroken in een woning in de Coxstraat in Kapelle. Er werden een deur en een raam vernield en de woning werd doorzocht. De bewoner mist sieraden, waaronder een ring, enkele oude munten en persoonlijke papieren.

Diezelfde avond werd tussen 17.00 en 23.30 uur ingebroken in een woning in de Sprencklaan in Middelburg. Er werd een deur vernield en kasten en lades werden doorzocht. Voor zover nu bekend wordt er uit de woning niets vermist.

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning op de Ten Ankerweg in Tholen. De ruit van een deur werd vernield en de woning werd doorzocht. Er werden enkele draaitafels, een laptop, een iPad, en enkele honderden euro's gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren