Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan gekanteld A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 02-09-2012, 15.51 uur
Er raakte niemand gewond.
Er raakte niemand gewond.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de A58 bij Arnemuiden is zondagmiddag een caravan gekanteld. Hierdoor onstond een file.


Het ongeluk gebeurde net voor het Mallardviaduct bij de Sloedam op de rijbaan richting Bergen op Zoom. De caravan kon rond 15.10 uur weer overeind gezet worden door bergingsbedrijf De Moor. Tijdens de berging was af en toe de snelweg volledig dicht.

Vanwege het ongeluk ontstond een file van een paar kilometer. De politie waarschuwde weggebruikers vanaf Nieuw- en Sint Joosland. Vanaf Arnemuiden stond het verkeer behoorlijk vast.

Er raakte niemand gewond.

Foto's volgen nog.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (3-9-2012 om 12:26)
Ik rij al meer dan 40 jaar met caravan. Het is nog altijd een kwestie van goed beladen. Waarschijnlijk zijn de fietsen achterop de oorzaak waardoor er te weinig kogeldruk is.
307 (3-9-2012 om 12:02)
Heel knap van Marja, dat zij zo aan een auto kan zien hoeveel PK die heeft en wat belangrijker is...hoe zwaar die is. Betreffende auto is een 307, staat bekend als goede caravantrekker. Heb zelf een SW èn een grotere caravan(1300kg). Rijdt perfect. Mag zelfs tot 1500kg trekken..! Genoeg, Marja????
Sanne (3-9-2012 om 08:31)
Domme reacties..... ( Marja en Vlissinger ) als je niet weet wat er gebeurt is om maar te suggereren dat er te hard gereden eis en de auto te weinig pk zou hebben.........maar ja beste stuurlui staan aan wal toch. Wees blij dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd !!!1
Vlissinger (3-9-2012 om 05:32)
@Marja, hoe groot je auto is of hoeveel pk deze heeft, heeft niets te maken met of de caravan kantelt. scharen zou wel kunnen met een veel te lichte auto + zware caravan. hoge snelheid is wel een duidelijke oorzaak
Marja (2-9-2012 om 21:11)
Neem me niet kwalijk maar als je soms ziet wat voor een lullig autootje met weinig pk een caravan moet trekken snap ik waarom ze soms kantelen=plus flink doorrijden zijn zulke chauffeurs gevaren op de weg en ze nemen ook een ander mee met de ellende
Vlissinger (2-9-2012 om 17:16)
Te hard gereden met de caravan in de bocht? of waaide het te hard?
Cookie-instellingen beheren