Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Brutale autodiefstal in Goes

Toegevoegd: 02-09-2012, 19.34 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Vanaf het Troelstrapad in Goes is zondag omstreeks 15.00 uur een metallic gele Peugeot 106 met kenteken PN-HS-76 gestolen.


De eigenaar van de auto stond op het daar aanwezige informatiebord te kijken en had zijn auto met de motor aan en onafgesloten op de parkeerstrook laten staan.

Terwijl hij op het bord stond te kijken, liep een manspersoon achter hem langs, stapte in de auto en reed er mee weg richting het Tiendeplein.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (3-9-2012 om 21:26)
@Whitefangh wat een onnozele reactie van jou zeg! Het moet toch kunnen om even op een infobord te kijken zonder dat je auto onder je kont vandaan wordt gestolen!!
GTI (3-9-2012 om 17:24)
Dat meen je toch niet?? Moet je nou tegenwoordig ook al je auto afsluiten als je ervoor staat?.. Gaat echt de verkeerde kant op, ze moeten zulke lui echt veel harder gaan aanpakken!!
Whitefangh (3-9-2012 om 03:03)
Ja, als je tegenwoordig zo handelt, dan vraag je er gewoon om!
Jos (2-9-2012 om 20:18)
Nou ja gekker moet het niet worden!!Hopen dat de auto snel en heel terrecht is!Wat een brutaliteit bah!
Cookie-instellingen beheren