Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Gebroken neus door mishandeling

Toegevoegd: 02-09-2012, 19.39 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - De politie heeft zondagavond in Heinkenszand in zijn woning een 39-jarige man opgepakt wegens mishandeling.


De man had de 60-jarige bewoner van een woning in de Bonekruidstraat in het gezicht geslagen. Deze liep daarbij een gebroken neus op. De mishandeling komt voort uit een aanvaring tussen de 60-jarige man en een relatie van de 39-jarige man over aangelijnde en loslopende honden, enige weken geleden.

De 39-jarige man is in verzekering gesteld.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Relativeren (6-9-2012 om 15:26)
Een verhaal heeft altijd twee kanten. Wat heeft de 60 jarige de 39 jarige allemaal al geflikt, waardoor die tot deze onbezonnen daad is gekomen?
Zeg genoeg (2-9-2012 om 22:25)
Wat triest om iemand weken later nog eens op te pakken. Zeg meer dan genoeg over wat voor soort volk diet gaat. Erg flink hoor als 39 jarige een ouder iemand aan te pakken. Kan je niet anders noemen dan een asso sneu minderwaardig figuur
Aangelijnd (2-9-2012 om 20:56)
Dit soort gasten zouden ook aangelijnd moeten worden. De samenleving wordt steeds hufteriger en agressiever. Staat ze even iets niet aan dan moet er blijkbaar gelijk gemept worden. We zouden de schandpaal weer op moeten richten voor dit soort figuren.
Cookie-instellingen beheren