Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 119 km

Bevrijding na ongeluk Ellemeet

Toegevoegd: 02-09-2012, 19.44 uur - Update: 03-09-2012, 09.14 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De brandweer heeft zondagmiddag in Ellemeet iemand uit zijn auto moeten knippen na een ongeluk.


Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen op de kruising Schelpweg – Hogeweg rond 17.40 uur twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de twee voertuigen, een bestelbusje, belandde door de klap in een droge sloot.

De inzittende van het busje, een 50-jarige man uit Dordrecht, moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. De brandweer heeft de deur aan de bestuurderszijde verwijderd om het slachtoffer uit op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.

De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de personenauto, 26-jarige automobiliste uit Horst, kon zelf haar voertuig verlaten en raakte voor zover bekend niet gewond. Volgens de politie gebeurde het ongeluk omdat de 26-jarige geen voorrang verleende.

De brandweer heeft het wegdek schoongespoten. Het traumateam uit Rotterdam verleende assistentie en landde op een nabij gelegen weiland. De beide auto's liepen forse schade op en moesten worden weggesleept. De man had een hond bij zich in de auto, deze is tijdelijk naar het asiel overgebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren