Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op winkelpand aan Boulevard Bankert Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2004, 19.13 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Een onbekende man heeft maandagmiddag een overval gepleegd op een winkelpand op de Boulevard Bankert in Vlissingen.

Hij kwam omstreeks 17.40 uur de winkel binnen waarin op dat moment de eigenares, een 31-jarige Vlissingse en een klant, een 54-jarige vrouw, eveneens uit Vlissingen, aanwezig waren. Onder bedreiging van een wapen dwong hij de eigenares geld af te geven en hij ging er uiteindelijk met enkele tientallen euro’s vandoor.

Even daarvoor was op de Spuikomweg in Vlissingen een 27-jarige Vlissinger die daar liep met een kennis, met een wapen en woordelijk bedreigd door een man die tegen hem aanliep. De 27-jarige slaagde er, samen met zijn metgezel, in de man te kalmeren, waarna deze verdween in de richting van de bioscoop.

Het signalement van de onbekende man luidt voor beide incidenten als volgt: - blanke man in de leeftijd van 30 – 40 jaar - lengte tussen 1.80 en 1.90 meter - halflang, donkerblond / bruin, lichtkrullend haar - blauwgrijze ogen. De man droeg donkere kleding en droeg de broekspijpen in halfhoge schoenen.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van een van deze voorvallen hebben gezien worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen met telefoonnummer: 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren