Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie wegens heling

Toegevoegd: 04-09-2012, 09.38 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond in de Walstraat in Vlissingen een 38-jarige man uit die plaats opgepakt wegens heling.


Even tevoren kwam er een melding binnen bij de meldkamer van de politie dat een man een café was binnengekomen. Hij zou gestolen goederen hebben willen verkopen aan de aanwezige klanten.

Agenten troffen de man aan in de Walstraat en hebben hem aangehouden. Ook namen zij een tas met o.a. kleding in beslag. De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd, Hij zal vandaag verder gehoord worden over de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (5-9-2012 om 18:11)
@Rob als je dit dan zondag gemeld zou hebben bij de politie, had die vent dus zondag al aangehouden geweest.....
Rob (4-9-2012 om 11:01)
Deze man liep zondagmiddag ook met deze kleren te leuren op het baskenburgplein die had een ook een tas met kleding waar de prijskaartjes opzat.