Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 68 km

Zwaargewonde bij ongeluk Rilland

Toegevoegd: 05-09-2012, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een verkeersongeval in Rilland is woensdagochtend iemand zwaargewond geraakt.


Rond 11.05 uur kwam op de Valckenisseweg iemand met zijn fiets ten val. Vermoedelijk gebeurde dat toen de fietser kort in aanraking kwam met een passerende auto. Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke. Het slachtoffer is met een ambulance afgevoerd.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. De politie kon vanmiddag nog niet vertellen wat er precies gebeurd was en hoe de gewonde er aan toe was.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (6-9-2012 om 22:21)
@Marjoke, je wist toen nog niet wat er gebeurd was, de oude man is overleden omdat de bestuurster hem geraakt heeft? met de spiegel, hij reed op de rijbaan. Dus heeft ze hem laten schrikken of is ze hem veels te dicht gepasseerd, Sterkte aan betrokkenen en fam. jammer weer dat het zo moet aflopen.
Marjoke (5-9-2012 om 14:01)
Sterkte voor alle betrokkenen en een compliment voor de automobilist dat hij / zij is gestopt !! Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig !!
Cookie-instellingen beheren