Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Grote zoekactie in Domburg

Toegevoegd: 05-09-2012, 22.37 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In en om Domburg is woensdagavond urenlang gezocht naar een vermiste Duitse man.

De 78-jarige meneer Keller verdween 's avonds. Hij werd rond 20.30 uur voor het laatst gezien op het strand ter hoogte van de Boulevard van Schagen. Mede omdat de man alzheimerpatiënt is en in verwarde toestand verkeerde, werd rond 21.00 uur een grote zoekactie op touw gezet. Er werd onder ruim 40 mensen een Burgernet-bericht verspreid.


Aan de zoekactie namen diverse politie-eenheden deel. Ook het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van de KNRM Westkapelle, voertuigen van de strandwacht en de Domburgse brandweer deden mee.

De vermiste man werd rond 22.35 uur aangetroffen bij natuurgebied Westhove in Oostkapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jop (6-9-2012 om 08:10)
Dit berichtje is een compliment voor alle hulpverleners dit is geweldig dat die man is gevonden . Mensen die ziek zijn weten soms echt niet meer wat ze doen . Echt een diepe buiging voor de hulpverleners KLASSE
Cookie-instellingen beheren