Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) verdacht van overval

Toegevoegd: 06-09-2012, 16.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondag 2 september jongstleden is een 16-jarige jongen uit Kortgene aangehouden. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een diefstal uit een woning in Bruinisse die eind juli van dit jaar plaatsvond.


Uit de woning werden toen sieraden weggenomen. De politie Zeeland startte, zoals gebruikelijk, een onderzoek naar de diefstal. Uit dit onderzoek bleek de betrokkenheid van de 16-jarige verdachte. Uit verder onderzoek bleek de jongen mogelijk ook betrokken te zijn geweest bij een poging tot straatroof die op 9 augustus in Kortgene plaatsvond.

Bij deze poging tot beroving werd aan de Zandkreekstraat een 60-jarige man in de buurt van zijn woning overvallen. De daders konden toen wegvluchten. De verdachte is in verzekering gesteld en overgebracht naar het huis van bewaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren