Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Stadsgewestelijke brandweer oefent op AZC-terrein

Toegevoegd: 16-11-2004, 23.00 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De brandweerlieden van de kazerne aan de Looijerssingel in Middelburg hebben vanavond een oefening gehouden op het AZC-terrein in Middelburg.

Op het Asielzoekerscenturm brak rond kwart voor acht 'brand' uit. Al snel kwam de bedrijfshulpverlening op gang. Wel werd echter duidelijk dat er één bewoner vermist werd. De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4540.

Toen deze ter plaatse kwam, werd een kort onderzoek ingesteld. Daarop gaf men het sein "middelbrand". Dat zorgde voor de assistentie van de Middelburgse ladderwagen 4550 en de tankautospuit 4538. Uiteraard ging ook de Officier van Dienst ter plaatse.

Het 'slachtoffer' werd door de brandweerlieden gered en de brandjes werden geblust. De brandweer heeft het pand geventileerd vanwege de 'rookontwikkeling'.

Dinsdag is overigens de wekelijkse oefenavond van de Stadsgewestelijke brandweerlieden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren