Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongens leggen stenen op rails bij station Kapelle

Toegevoegd: 17-11-2004, 14.13 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Door de politie zijn afgelopen vrijdag en vandaag drie jongens in de leeftijd van 10- t/m 14 jaar gehoord die ervan worden verdacht worden stenen op de rails te hebben bij het station in Kapelle.

De drie jongens waren afgelopen donderdagavond rond 19.30 uur ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Biezelingsestraat in Kapelle aan het spelen. Ze hadden tot twee keer toe stenen op de rails gelegd waarover twee treinen reden.

De laatste trein heeft een stop moeten maken maar kon na enkele minuten te hebben stilgestaan weer verder rijden. Tegen alle drie de jongens, waarvan een uit Krabbendijke en twee uit Kapelle, is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren