Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Camera en geld weg na inbraak

Toegevoegd: 10-09-2012, 10.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT MAARTENSDIJK - In een woning in de Frank van Borselenstraat in Sint Maartensdijk is tussen vrijdag 11.30 uur en zaterdag 13.15 uur ingebroken. 

Bij thuiskomst ontdekten de bewoners dat er diverse goederen, waaronder fotocamera's en geld, waren weggenomen uit hun woning. Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen werden geen braaksporen aangetroffen. Het is dus niet bekend hoe de inbreker(s) de woning is/zijn binnengekomen. 


Medewerkers van Forensische Ondersteuning hebben sporen afgenomen in en om de woning en ook hebben agenten van politie een buurtonderzoek gedaan. De resultaten van beide onderzoeken zijn nog niet bekend. De bewoners hebben aangifte gedaan van de inbraak in hun woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren