Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dronken man vliegt uit de bocht

Toegevoegd: 10-09-2012, 10.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 29-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland is in de nacht van zondag op maandag uit de bocht gevlogen in Middelburg. 


De melding kwam rond middernacht binnen bij de politie op de rotonde van de Havenpoortweg met de President Rooseveltlaan in Middelburg. Agenten gingen ter plaatse en troffen een auto aan in de sloot nabij de rotonde. De bestuurder verklaarde dat hij uit de bocht gevlogen was. 

De man moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daar bleek dat hij bijna drie keer teveel alcohol gedronken had om nog te mogen rijden. Zijn rijbewijs is ingenomen. 

De auto van de man was dusdanig beschadigd dat deze moest worden weggesleept door een takelbedrijf. De man zelf was niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (10-9-2012 om 22:59)
En morgen gebeurt het gewoon weer. Wat mij betreft nog meer alcoholfuiken en verplichte EMA cursus + boete minimaal 500 euro want men schijnt het maar niet af te leren dat zuipen voor het rijden. Strenger optreden voordat er weer onschuldige passanten worden doodgereden door zo een zuipert!
GTI (10-9-2012 om 16:46)
Tuurlijk worden deze kosten op de man zelf verhaald! Een verzekering keert bij dronkenschap niets uit dus de man mag alles zelf gaan lappen! Zowel het wegslepen als de gemaakte schade. Misschien leert hij er wat van.. Nu is het nog goed afgelopen, maar er had ook iemand kunnen lopen...
Renata (10-9-2012 om 16:13)
@Jan: helemaal mee eens. Wat een loser. En die komen er ook nog zonder kleerscheuren van af. Voor hetzelfde geld rijden ze iemand anders aan of omver.
Marijke (10-9-2012 om 14:07)
Dat wordt een "duur"borreltje voor meneer. Alle kosten en een fikse boete moeten op hem worden verhaald. Hoeft ie niet naar de AA want hij heeft géén geld meer om te drinken!!
Jan, Vlissingen (10-9-2012 om 11:24)
Je mag toch verwachten dat de kosten die gemaakt zijn, volledig op dit persoon verhaald gaan worden! En natuurlijk een flinke boete er overheen!
Cookie-instellingen beheren