Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt onder invloed Heinkenszand

Toegevoegd: 12-09-2012, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is maandag tegen 17.00 uur een 45-jarige automobilist uit Goes betrapt op rijden onder invloed.


Agenten troffen de man aan op de afrit Goes van de A58 in de richting van Vlissingen. Hij was de macht over zijn stuur verloren, in de berm beland en daarna in het riet terechtgekomen. De man, een beginnend bestuurder, was ongedeerd, maar bleek meer dan 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben.

De man moest zijn rijbewijs inleveren. Ook stond er nog een vonnis open van 1 dag zitten of 135 euro boete. De boete is afgerekend bij het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-9-2012 om 16:48)
45 beginnend bestuurder en dan nog geen verstand. Als je pas nu je rijbewijs hebt dan zal hij wel moeilijk kunnen leren. Stuur hem maar terug naar school.
Cookie-instellingen beheren