Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Wilhelminadorp

Toegevoegd: 14-09-2012, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - In Wilhelminadorp is vanmiddag een Belgische auto in het water beland. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond het middaguur bij de Westhavendijk. De brandweer werd opgeroepen om te helpen bij de berging. Duikers gingen het water in om een sleepverbinding tot stand te brengen. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig uit het water getakeld.

Vanwege de bergingswerkzaamheden was de Westhavendijk enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R. Jacobse (14-9-2012 om 14:58)
Gelukkig is het goed afgelopen. Weet iedereen hoe je een auto te water verlaat? Ik niet. Het antwoord staat hier:http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-als-ik-met-mijn-auto-in-het-water-terecht-kom.html
Cookie-instellingen beheren