Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Overval supermarkt Zoutelande

Toegevoegd: 14-09-2012, 20.50 uur - Update: 19-09-2012, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In Zoutelande is vrijdagavond de Attent-supermarkt op camping Weltevreden overvallen.


Volgens de politie vielen drie mannen rond 17.45 uur de winkel aan de Westkapelseweg binnen. Ze bedreigden het personeel. Er waren geen klanten in de winkel. Er ontstond een lichte worsteling waarna de mannen de winkel zonder buit zijn uitgevlucht.

De drie gingen er te voet vandoor. Welke richting zij op liepen is niet bekend. De politie heeft onder meer met een hond gezocht naar de daders maar er werd niemand aangetroffen. Er is geen uitgebreid signalement van de daders beschikbaar. De politie weet alleen dat er twee ongeveer 1.75 meter lang waren. De derde dader was ongeveer 1.80 meter lang.

De technische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan. De daders hebben tijdens hun vlucht iets achtergelaten buiten de supermarkt. Dit object is veilig gesteld voor nader onderzoek. Ook zijn er foto's gemaakt in en rondom de winkel. Medewerkers van de tactische recherche hebben verklaringen opgenomen van benadeelden en getuigen.

Na de overval werd de omgeving van de supermarkt afgezet. Ook werden rondom Zoutelande verkeerscontroles gehouden in de hoop de daders tegen het lijf te lopen. Dit had dus geen resultaat. Het onderzoek werd tegen 20.00 uur afgerond.

Mocht u getuige zijn geweest van de overval, of hebt u iets gezien dat mogelijk met de overval te maken kan hebben? Dan verzoekt Politie Zeeland u te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem tips doorgeven, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. Het telefoonnummer is 0800-7000.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jack (15-9-2012 om 10:43)
Niet voor niets is de naam van de camping weltevreden . Er is dus geen buit meegenomen dus men kan tevreden zijn
Loes (14-9-2012 om 21:59)
Waren ze blank, getint, zwart?
Cookie-instellingen beheren