Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Winkeldief betrapt in Agrimarkt Goes

Toegevoegd: 15-09-2012, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagochtend is rond 10.15 uur door medewerkers van de Agrimarkt in Goes een winkeldief aangehouden.


Een 70-jarige man uit Goes had verschillende boodschappen afgerekend, maar wilde vervolgens de winkel verlaten zonder spullen af te rekenen die hij onder zijn jas had verstopt. Dit betroffen goederen met een totale waarde van ongeveer € 25,-.

De man is aangehouden door de winkelmedewerkers en overgedragen aan agenten van de Zeeuwse politie. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (15-9-2012 om 18:02)
Dingen wegnemen keur ik niet goed. Maar ik wil wél zeggen dat ik als medewerkende thuiszorg zoveel armoede zie bij ouderen dat ik er niet van sta te kijken. Ik vraag me af of men bewust is dat vele ouderen maar twee keer in de week warm eten via maaltijdvoorziening omdat ze meer niet kunnen betalen.
Onder de loongrens (15-9-2012 om 16:24)
Dit ga je in Nederland zeker nog veel vaker tegenkomen als de regering blijft stelen van het zuurverdiende pensioengeld van de mensen in Nederland Prijzen gaan schandalig omhoog en pensioentjes worden steeds minder. Bah leiders van Nederland en Europa. Schaam jullie diep met jullie topsalarissen.
Bart (15-9-2012 om 16:00)
Nou nog mooier, stelen schuld van de politiek? jong of oud, schop onder zn reet moet ie hebben!
Marjoke (15-9-2012 om 14:38)
Mee nemen en niet betalen is niet goed, maar gezien de leeftijd van deze meneer is het verstandig zijn financiele positie eens onder de loep te nemen. Denk dat er heel veel mensen zijn die "genoodzaakt"zijn dit soort akties uit te halen.... Dit dankzij de graaicultuur van de hedendaagse politiek.
Jos (15-9-2012 om 14:35)
Ja nog meer korte die AOW worden het er vanzelf meer!!!Let wel ik keur het niet goed maar deze kan gaan we op in Nederland!!!