Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter botst met auto Middelburg

Toegevoegd: 15-09-2012, 14.48 uur
Bij het ongeluk raakte de scooterrijder gewond. Bij het ongeluk raakte de scooterrijder gewond.
Bij het ongeluk raakte de scooterrijder gewond.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Dauwendaele is vanmiddag een scooterrijder gewond geraakt bij een botsing met een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 13.50 uur op de kruising Roozenburglaan - Torenweg. De scooterrijder kwam door de botsing hard ten val. Een ambulanceteam werd gewaarschuwd om hem te onderzoeken. Voor zover bekend raakte de scooterrijder echter niet ernstig gewond.

De scooter liep grote schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (17-9-2012 om 02:00)
Is het niet zo dat die scoorter daar helemaal niet hoort te rijden, volgens mij is dat een fietspad en moeten de scooter op de rijbaan van de auto's.
Scooterrijder (17-9-2012 om 01:09)
Aan de schade van de auto te zien is de scooter over het FIETSPAD gevlogen. de scooter hoort daar op de weg! niet op het fietspad de scooter is de eerste fout aangezien de auto daar niet om de hoek een scooter met miss wel 60 kmh verwacht... eigen schuld dikke bult zeg ik!
Poesjes (16-9-2012 om 23:03)
@reactie a maar reactie dan heb je niet goed op het blauwe bord gekeken want als het een scooter met helm is mag hij daar helemaal niet op het fietspad rijden maar moet hij over de weg dus dan is hij ook fout en de automobilist ook want die moet stoppen voor haaietanden
Reactie a (16-9-2012 om 18:48)
Die scooter heeft inderdaad daar voorrang.. Kijk naar de borden die er staan. Rij daar ook wel eens en voor die auto staan gewoon haaien tAnden..
A (16-9-2012 om 11:14)
Die scooterrijders denken dat ze altijd voorrang hebben.. Hopelijk heeft de politie gekeken of de scooter niet gestolen was.. Aan de schade van de auto is te zien dat hij hem aan de achterkant raakte.. Zie 2scooters dus ze zullen wel naast elkaar gereden hebben. .
Cookie-instellingen beheren