Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Stiletto ontdekt tijdens controle

Toegevoegd: 15-09-2012, 14.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Tijdens een preventieve fouilleringsactie in het centrum van Terneuzen heeft de politie vannacht een stiletto ontdekt.


De stiletto was in het bezit van een 23-jarige Terneuzenaar. Het wapen werd in beslag genomen. De man is aangehouden en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie die bij de actie aanwezig was. Hij krijgt een proces-verbaal en de stiletto wordt vernietigd.

De burgemeester van Terneuzen heeft het centrum van die stad aangewezen als veiligheidsrisicogebied, omdat het aantal schietincidenten in Terneuzen teruggedrongen moet worden. Via diverse media zijn de inwoners van Terneuzen in de afgelopen maanden op de hoogte gebracht dat er fouilleringsacties gehouden kunnen worden.

Veel mensen waren er dan ook van op de hoogte en werkten netjes mee aan de actie. Wanneer een volgende actie gepland is, wordt niet bekend gemaakt, maar dat er een vervolg op komt is volgens de politie zeker.

Zie ook:
- Mes gevonden bij controle (05-08-2012)
- Preventief fouilleren in Terneuzen (24-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekend (26-9-2012 om 16:24)
Jaa dat is ook niet zo moeilijk die kunnen kinderen van 8jaar al winnen opde kermis dat zoude ze moete verbieden...
Metropool (16-9-2012 om 11:48)
Blijkbaar vinden anderen dat een stiletto of ander soort wapentuig de normaalse zaak van de wereld is. Het gaat erom onder welke omstandigheden deze rommel aangetroffen wordt. Wie heeft een schroevendraaier of mes opzak als hij op de kermis is of in het cafe staat? Dat maakt het verschil, nu jullie.
Marco (16-9-2012 om 03:00)
2. Ook zo met gereedschap bij hebben denken ze gelijk dat je iets van plan ben, ook ik heb vaak genoeg iets moeten lenen s'avonds laat. Kan je net zo goed gelijk alle mannen aanhouden voor poging tot aanranding want wij hebben altijd onze LL bij.
Marco (16-9-2012 om 02:55)
Waarom wordt er altijd gedacht "met voorbedachterade" misschien had hij wel er één bij om zicht te kunnen verdedigen, ik liep vroeger ook met een mes op zak met wat ik steeds hoorde wat er gebeurd was, zeker toen de bank werdt verplaatst naar een stille plek (vind ik nog steeds eng) (Rabobank Goes)
Sharpie (15-9-2012 om 20:54)
Vind al die acties maar burgertje pesten en de zaak proberen te ontlopen door de verantwoordelijken door mensen met een zakmes te teiteren. stiletto's daarintegen zijn alleen voor smerige messentrekkers en andere gestoorden. een gunstige bijkomstigheid van deze actie, maar niet dat dat wat goedpraat
Adriaan (15-9-2012 om 17:38)
Prima actie, moeten ze in Vlissingen ook eens doen!
Cookie-instellingen beheren